

Paluszki Lajkonik to jedne z najpopularniejszych paluszków w Polsce. Tajemnica ich doskonałego smaku tkwi w starannie wybranych składnikach. Chrupiące, rumiane oraz wyśmienite!
Najbardziej znane słone paluszki w Polsce to Paluszki Lajkonik, których Tajemnica Legendarnego Smaku tkwi w starannie dobieranych składnikach, polskiej mące oraz od lat niezmiennej, tradycyjnej recepturze. Sięgając po Paluszki Lajkonik można mieć pewność, że jest to produkt najwyższej jakości. Proces wypiekania sprawia, że wyróżniają się spośród innych przekąsek stosunkowo niską kalorycznością. Te wyjątkowo chrupiące, rumiane, idealnie posolone paluszki zdobyły zaufanie naszych konsumentów i już od kilkudziesięciu lat towarzyszą Polakom każdego dnia, stając się nieodłącznym elementem rodzinnego podwieczorku czy spotkań ze znajomymi.
Składniki: Mąka pszenna, sól, olej rzepakowy, drożdże, regulator kwasowości: wodorotlenek sodu, jęczmienny ekstrakt słodowy, substancja spulchniająca: węglany amonu.
Opis
Brak opinii dla tego produktu.
Paluszki Lajkonik to jedne z najpopularniejszych paluszków w Polsce. Tajemnica ich doskonałego smaku tkwi w starannie wybranych składnikach. Chrupiące, rumiane oraz wyśmienite!
BiuroHit 2022 © Wszelkie prawa zastrzeżone. Realizacja: qbic studio